SESI ENGAGEMENT DAN LAWATAN YBHG. DATUK NAIB CANSELOR KE CICT UTM JB
Pada 26 November 2017 (Ahad), YBhg. Datuk Naib Canselor, Prof. Datuk Ir. Dr. Wahid bin Omar telah berbesar hati untuk mengadakan lawatan dan sesi engagement bersama pengurusan CICT UTM Johor Bahru.   Kunjungan lawatan ini turut disertai oleh Pro Naib Canselor UTM (Strategi), Prof. Dr. Shahrin bin Mohammad.

Kunjungan YBhg. Datuk Naib Canselor bermula pada jam 9.00 pagi dimulai dengan sesi bergambar di  CICT Gallerium sebelum sesi engagement bersama pihak Pengurusan CICT di Bilik Mesyuarat Utama, CICT UTM Johor Bahru (melalui VC ke CICT UTM KL di Bilik Mesyuarat CICT UTM KL).  Sesi taklimat mengenai perkembangan dan perancangan CICT telah disampaikan oleh Pengarah CICT di samping sesi perbincangan mengenai hala tuju Universiti selanjutnya dalam ICT.

Selanjutnya YBhg. Datuk Naib Canselor mengadakan lawatan ke sekitar CICT iaitu UTM Data Centre, CICT War Room dan CICT Lounge CICT.   Beliau merakamkan rasa berbangga dan berpuashati dengan usaha pencapaian dan perkembangan pengurusan CICT seiring dengan hala tuju Universiti